Любен Грозев - Саундинженер и сценични конструкции

 

     Любен Грозев - главен координатор и двигател на Саунд Мобил. Човек, превърнал хобито в професия, сцената в свой втори дом, спектакала и концерта в мисия на своя живот. Любен Грозев започва своята кариера в озвучаването в малък пловдивски клуб, където отблизо се сблъсква с проблемите и нуждите на музикантите. В рамките на няколко години той се утвърждава на ъндърграунд сцената като човек с безкомпромисно отношение към добрия звук  и комфорта на музикантите и става известен като „Любо от Коматево”. Паралелно с това, със своя приятел и бъдещ колега Тодор Чорбов, превръщат едно схлупено мазе в Коматево в  първата репетиционна зала в Пловдив. Постоянната съвместна работа между музикант и озвучител - от репетиционния процес до сценичната изява, помагат на Любен Грозев да постави стандарти в отношенията музиканти – сценични работници и всичко това, за да стане един концерт по-добър от предишния, всичко в името на един по-добър спектакъл. Годините, прекарани в работа по клубни и открити сцени, той дели със своя  колега - осветител Иван Бодуров. С него вземат участия в няколко турнета, някои от които реализират сами, като поставят основите на бъдещата фирма. Не минава много време и идват успехите зад граница и то в областта на класическата музика. Оперните турнета в Германия, реализирани със Георги Стефанов – Стяф, се превръщат от смело предизвикателство в приятна традиция. Саунд Мобил е вече факт - екип от професионалисти, които знаят как да създадат един по-добър спектакъл.

 

     Тодор Чорбов - Саундинженер и звукозапис

 

С умиление си спомня за времето на 24 каналните магнетофони и 6 метровите пултове тежащи по половин тон, докато инсталира драйвери за Pro Tools. Известен с благия си и сговорчив характер.

 

     Георги Стефанов - Осветление и инфраструктура

Високо квалифициран професионалист с над 20 години стаж в сферата на сценичните изкуства и изяви на закрити и открити пространства. Човек с богат опит в техническото обезпечаване на множество театрални, оперни, балетни и танцови спектакли в страната и чужбина. Вземал дейно участие в успешното реализиране на множество концерти и фестивали в България и зад граница, работил с едни от най-големите певци, актьори, танцьори, диригенти и режисьори на нашето съвремие.

 

     Иван Бодуров – Светлинен (лайт) дизайн и видео

 

     Смело можем да го наречем един от новаторите в България при изграждането на цялостно осветление и светлинни решения, за всяко едно от многобройните събития, в който е участвал. Умело борави с видео проекциите и екраните в различните концерти и спектакли, в които участва. Човек с над 18 годишен сценичен стаж в сферата на видео решенията и лайт дизайна.

Озвучаване под наем Пловдив цена. Ефектно сватбено осветление Пловдив цена. Сцена и осветление под наем Пловдив.