Саунд Мобил е компания, създадена да удовлетвори нуждите от техническо обезпечение в сферата на професионално озвучаване и осветление в Пловдив и страната на събития от всякакъв тип. Дейността на компанията се разпростира от идеята за качествено събитие, през озвучаване и осветление на концерти, предизборни кампании, турнета в България и чужбина, частни и корпоративни партита, тиймбилдинг, сватби и др., до осигуряването на водещ, Д.Джей, артисти, изпълнители. В допълнение към изброеното компанията предлага запис на живо, многопистов запис, запис в студио, мастеринг, фото и видеозаснемане, както и всякакъв вид консултации, касаещи едно такова събитие. Можем да предложим отдаване под наем на сцена и сценични конструкции, алуминиеви ферми, елеватори, музикална апаратура, осветителни комплекти, беклайн за концерти (китарни и басови усилватели, барабани, др. инструменти), както и много други.

 

     Саунд Мобил е основана от Любен Грозев на базата на дългогодишен опит, свързан с озвучаване и концертна дейност по клубни и открити сцени. С течение на времето към компанията се присъединяват саундинженерът Тодор Чорбов (Тото Студио), Георги Стефанов (осветление и инфраструктура) и Иван Бодуров (лайт дизаин и видео).

 

     Основна цел на Саунд Мобил е да обедини годините натрупан опит на своя екип в един добър продукт и да го предостави на своите клиенти с качество и на ниво, независимо от мащабите на ангажимента, който поема.

Озвучаване под наем Пловдив цена. Ефектно сватбено осветление Пловдив цена. Сцена и осветление под наем Пловдив.